20 000 följare på Facebook

16 januari 2020

I januari månad har Larmtjänst Facebooksida Stöldtipset passerat 20 000 följare. Detta innebär att allt fler har möjlighet att ta del av våra stöldposter och därmed vara en del i att återfinna stulet gods.

ballonger 200000.jpg

Larmtjänst jobbar aktivt med den godsåterfinnande verksamheten och en del i den är att ta in tips från allmänheten för att öka chansen att stulet gods återfinns. Larmtjänst har en tipstjänst som heter Stöldtipset där man kan ringa in tips under alla dygnets timmar. Numret dit är 020-325 325. 

Sedan 2013 finns även Larmtjänst på Facebook under namnet Stöldtipset. Under januari månad passerade sidan 20 000 följare.

- Det är jättekul att vi har så många följare samtidigt som de är väldigt engagerade i det som vi publicerar. Ju fler som följer oss desto större är  chansen att vi får in tips som leder till att godset hittas, säger Åsa Lundin, kommunikatör på Larmtjänst. 

Facebooksidan hittar du här: https://www.facebook.com/Stoldtipset/ 

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här