Vi deltar i Västkustens båtmässa

05 februari 2021

Vi deltar på Västkustens båtmässa - som i år är digital - tillsammans med Polisen Båtsamverkan Väst.

I vanliga fall möts båtfantaster på Svenska Mässan i början av februari och ta del av årets första vårtecken:  Båtmässan. 2020 blev verkligen inte som någon hade tänkt, många saker som vi tagit för givna har helt plötsligt blivit omöjliga. Likaså börjar 2021 på ett sätt som vi inte trodde – vi kommer tyvärr inte kunna arrangera en fysisk Båtmässa i år.

I stället sjösättes Västkustens Båtvecka! Under perioden 5-14 februari har du möjlighet att uppleva det bästa och det senaste båtlivet har att erbjuda. Exempelvis kan du boka privata visningar, ta del av digitala föreläsningar och mycket mer hos många av våra utställare.

Larmtjänst har tillsammans med Polisen Båtsamverkan Väst ett webbinarium på tisdag den 9 februari 19.00. Webbinariet livesänds på Facebook. 

Vad kan du göra för att undvika båtbrott själv? Vad gör Polisen, Larmtjänst och andra aktörer? Hur startar man Båtsamverkan? Vill du veta mer, se bilder från stölden i Fjällbacka och ta del av liknande fall? Välkommen till vårt webbinarium.

Webbinarium den 9 februari 19.00 på Polisen Båtsamverkan Väst Facebooksida, du ställer frågor och vi svarar.

Deltar gör Thomas Andersson, Polisen, Viktor Eklöf, utredare, Larmtjänst, Mats Eriksson, Sweboat, Barbro Jönsson, tidigare åklagare, Polisen och Lars-Åke Redéen, tidningen Båtliv och Carl Zeidlitz, Svenska Båtunionen Programledare/ciceron är Nathalie Steffner.

webbinarium feb (3).png

Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.