Mopeder

Nedan visas utvalda efterlysta mopeder. Använda sökfunktionen för att söka i registret efter efterlysta och stulna mopeder. Sökresultatet kan även innehålla mopeder som inte är efterlysta men som Larmtjänst vill ha information om. Vid dessa mopeder finns en tydlig notering. Registret uppdateras löpande tisdag- lördag och innehåller information 24 månader tillbaka.

Just nu söker vi

Svart Fram King med Victoriamotor stulen i Stockholm

Svart Fram King med Victoriamotor stulen i Stockholm

Natten mellan den 27 maj och 28 maj 2022, stals en veteranmoped, Fram King Victoria, årsmodell 1957, ramnummer 739678 på en av kolonilotterna vid Eriksdalslundens koloniområde i Stockholm. Mopeden var låst med kätting och övertäckt med överdrag. Mopeden är renoverad och i mycket fint skick. Bilderna visar den stulna mopeden som har motornummer 51/ 182155.
Mer detaljer
Svart eldriven mopedbil Jonway stulen i Nykvarn väster om Södertälje

Svart eldriven mopedbil Jonway stulen i Nykvarn väster om Södertälje

På kvällen onsdagen den 9 mars 2022, mellan 16.00 och 23.30, stals en svart eldriven mopedbil, Jonway, årsmodell 2017, regnr CMB265, chassinummer L8YMYWFA9HY000042 utanför en idrottslokal på Trädgårdsvägen i Nykvarn. Bilderna visar den stulna elbilen som uppskattas vara värd ca 60 000 kr.
Mer detaljer
Glömt lösenord
Ange användarnamn. Ange lösenord.

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Ange din registrerade e-postadress för att få ett nytt lösenord skickat till dig.

Byt ditt lösenord här. Efter lösenordsbytet loggas du in automatiskt.